10 maart 2014

Sander Terphuis in actie voor PvdA Tytsjerksteradiel

Aanstaande zaterdag, 15 maart, zal Sander Terphuis samen met de PvdA Tytsjerksteradiel campagne voeren in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Terphuis, voormalig bewoner van het AZC in Burgum, is landelijk bekend geworden door zijn strijd tegen de voorgenomen strafbaarstelling van illegaliteit.

Vanaf 10 uur begint de PvdA de campagnedag met een kop koffie in ’t Roodhert in Burgum. Terphuis is hier ook aanwezig en zal desgewenst ingaan op vragen van belangstellenden over dit thema. De behandeling van asielzoekers is immers ook een thema in Tytsjerksteradiel, waar het AZC overigens op een breed draagvlak mag rekenen. Terphuis heeft hele goede herinneringen aan zijn tijd in Burgum en kan daar met veel warmte over vertellen.

Daarna zullen de PvdA’ers, inclusief Terphuis, in verschillende dorpen te vinden zijn. Wilt u het gesprek met hem aangaan, maar kunt u niet in Burgum aanwezig zijn, laat het weten via de website van de PvdA Tytsjerksteradiel, dan proberen wij wat te regelen.

Iedereen is welkom aanstaande zaterdag om een kopje koffie mee te drinken, mee te praten en zorgen dan wel ideeën met de PvdA te delen.