DE PVDA ZOEKT JOU!

Door Webmaster PvdA Tytsjerksteradiel op 30 mei 2021
Wil jij je inzetten voor een veilige en leefbare woonomgeving? Vind jij het belangrijk dat de zwembaden, bibliotheken en buurthuizen open kunnen blijven in onze gemeente? Dan is dit je kans!
De PvdA zoekt kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Dus bruis jij van de goede ideeën over klimaat, energie en een duurzame toekomst voor de gemeente maar weet je nog niet hoe je dit om kan zetten in actie? Word politiek actief bij ons! Jong en oud zijn welkom bij onze partij. Je kan zelfs al vanaf 18 jaar in de gemeenteraad!
Wat zoeken wij?
In 2022 zullen de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden in onze mooie gemeente en wij zoeken mensen die zich kandidaat willen stellen voor de verkiezingen. Politiek actief worden hoeft niet altijd op de voorgrond. Zo zijn er ook vele functies die achter de schermen vervuld kunnen worden. Denk hierbij aan steunfractielid, fractiedeskundige of als campagne ondersteuner!
Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over onze partij en de gemeenteraad? Kan dan op deze site naar de button WELKOM.
Webmaster PvdA Tytsjerksteradiel

Webmaster PvdA Tytsjerksteradiel

Meer over Webmaster PvdA Tytsjerksteradiel