Martin Sterenberg

Martin Sterenberg

Over Martin Sterenberg

0511-521110m.sterenberg@hetnet.nl

Dat ik 33 jaar geleden lid werd van de Partij van de Arbeid was een voor de hand liggende keuze. Ik kwam uit en rood nest waar het lidmaatschap van de PvdA actief werd beleden naast dat van de FNV en het NIVON.

Ik woon sinds 2000 in de gemeente Tytsjerksteradiel, waarvan de laatste zes jaar in Burgum. Ik ben geboren in 1955 ben getrouwd en heb drie kinderen waarvan de twee jongsten nog thuis wonen.
Daarvoor leidde ik een zwervend bestaan, dat wil zeggen ik verhuisde nog al eens. Den Bosch, Hellevoetsluis, Barneveld, Hillegom, Leeuwarden, Britsum en dan vergeet ik er ook nog een paar.

Mijn geld verdien ik in de Volkshuisvesting. Als manager Klant en Markt bij Thús Wonen bekommer ik mij over het wel en wee van mijn huurders en zorg ik dat de woningen verhuurd blijven. Omdat ik vanwege mijn functie regelmatig contacten onderhield met de politieke ambtsdragers, heb ik mij, om niet in een belangenconflict terecht te komen, niet actief met de politiek willen bemoeien. Juist omdat de portefeuille Volkshuisvesting en Ruimtelijke ordening veelal door onze partij wordt beheerd.
Begin dit jaar heb ik aangegeven actief te willen worden binnen onze afdeling. Ik had mij daarbij niet voorgesteld aan het bestuur te mogen deelnemen en zeker niet dat ik mij bezig zou gaan houden met het partijprogramma voor de komende verkiezingen. Maar: Als ik ergens voor ga, doe ik dat in volle overtuiging en zeg ik niet gauw nee.